Musicoterápia

La musicoteràpia es defineix com l’ús conscient de la música per restaurar, millorar o mantenir la salut de les persones, i s’està consolidant com una de les vies terapèutiques més útils dels nostres dies, degut a la seves possibilitats i capacitats adaptatives dins el camp de la salut.

És un procés terapéutic on s’usa la música per despertar el cos, treballar les emocions i clarificar la ment permetent diluïr bloqueigs energéticos i oferint estats de relaxació profunda i conexió. És útil per ajudar a desembolupar els diferents nivells que formen el ser humà: individual, social, cognitiu, emocional, físic i espiritual.


Els instruments Arcaics en la teràpia

La teràpia amb sò i la musicoteràpia existeixen des de temps remots. Alguns instruments arcaics com els tambors, el gong, els bols tibetans, el didjeridú i formes ancestrals de cant, sempre han estat presents en les nostres vides i en les dels nostres avantpassats. Altres més innovadors com el monocordi corporal, inventat per Pitàgores, o el gong simfònic, aporten innovadores alternatives terapèutiques al mateix concepte d'instrument arcaic. El intensa vibració d'aquests instruments és molt efectiva en la seva basant més receptiva, on un s'estira al terra per sentir el sò i la vibració dels instruments. Això té una repercussió en el cos físic, emocional i mental, ajudant a diluir bloquejos i calmar la ment, en un estat d'introspecció.


Sessions de grup:
dimarts de 19 a 21h.


Sessions individuals
Consultar horaris.

Pujada del parc del castell 13,(Parc de Puigterrà,
08241  Manresa 
Telèfon 619 33 44 86

Espai Mandala

Vine a viure una transformació amb la música a Espai Mandala.

_Talleres de Musicoteràpia
Dimarts de 19 a 21h (15€/1sessió, 40€/al més)Comments