Reflexologia

D’on vé la reflexologia?

La reflexologia o terapia zonal és un coneixement que existeix des de temps remots i que se n’han descobert indicis en algunes cultures ancestrals com la xinesa, la índia, la inca, la egípcia o la grega.

Aquestes civilitzacions consideraven ja la medicina com un concepte holístic, entenent que qualsevol desequilibri a nivell de salut ha de ser resolt contemplant tots els nivells que componen l’esser humà: mental, emocional, fisic i espiritual.

El concepte de reflexologia ha anat evolucionant al llarg del temps, a mans de diferents estudiosos com William Fitgerald i Eunice Ingham (EUA) en la reflexologia podal o el Dr. Bùi Quôc Châu (Vietnam) amb la reflexologia facial (Dien Chan) i un nou mètode multirreflexològic, que fa de la reflexologia una tècnica meravellosa i unaeina excepcional per a tractar la majoria de trastorns o dolències que pugui presentar la salut humana.

Una xarxa de nervis i canals energètics?

El cos humà está compost internament per un sistema de connexions entre els diferents òrgans, definint una xarxa de nervis (per on circula la informació que rebem de l’exterior i que emetem des de l’interior) i canals energètics (per on circula l’energia vital, chi o prana).

Aquests canals, relacionats amb els també anomenats nadis (segons la sabiduría ancestral de la India) i amb el sistema de meridians (segons la medicina tradicional xinesa), s’encarreguen de transportar l’energia entre els diferents òrgans i, per tant, ténen un gran poder d’influència sobre aquests. Quan un òrgan no funciona adeqüadament, el punt reflexe relacionat amb aquest òrgan, que el podem trobar a les mans, peus, cara... és detectat com un punt sensible i alterat, donant lloc a una via de connexió amb l’òrgan disfuncional per tal d’aportar-li l’energia que necessita o desbloqueijar i permetre que flueixi la que pugui estar-hi acumulada.

Però, què és exactament la reflexologia?

Podem definir-la com un sistema de massatge que treballa a partir de punts i àrees reflexes que ténen relació amb els òrgans interns i externs del cos humà i que es troben a diferents parts del nostre cos, com els peus, les mans, el cap, la cara, les orelles...D’aquesta manera podriem dibuixar una figura humana en el nostre rostre i relacionar les diferents parts del cos de la figura (òrgans interns i externs) amb les nostres pròpies parts del cos, identificant així les diferents àrees de reflexologia facial que corresponen amb els nostres òrgans o parts del nostre cos. I el mateix podriem fer mab els nostres peus, mans, cap, orelles...

D’aquesta manera, a través de la reflexologia, podem incidir en els òrgans de qualsevol part del cos tan sols atenent manualment als nostres peus, mans, cara, cap, orelles...

Com ens pot beneficiar la reflexologia?

La reflexologia ens ofereix la possibilitat d’accedir a les diferents parts del nostre cos d’una manera directa i relaxada. Ajuda al nostre organisme a restablir el contacte entre els diferents òrgans i a permeabilitzar els canals energètics i nèrvis, de manera que facilita la fluidesa de l’energia que corre per tot el nostre cos, estimulant la circulació sanguínia i relaxant el sistema nerviós, permetent desbloqueijar qulasevol energia estancada i dissolent qualsevol acumulació d’aquesta en alguna part del nostre organisme, la qual pugui estar perjudicant a la nostra salut.

Per això, la reflexologia ens ajuda a conectar-nos profundament amb el nostre cos, sentir on comença i on acaba, permet sentir la unitat amb un mateix i, en conseqüència, aporta el benestar personal. Aquest fet té una especial relació amb la nostra psique, ja que facilita la relaxació i tranquilitat adients per poder encarar la vida amb més serenitat mental i més consciència del propi ser.

Mitjançant la reflexologia, podem descobrir els motius d’allò que ens passa en cada moment, i valorar en nosaltres allò negatiu que no ens permet evolucionar, acceptant-ho i transformant-ho en una cosa més positiva que ens permeti crèixer com a éssers i donar lloc a un procés personal i terapèutic.

“Tota malaltia és producte d’una inhivició de l’esperit.

L’art de la curació consisteix en alliberar l’ànima perque la seva vida fluexi per el cos.”

Alice Bailey

Quines dolències es poden tractar amb la reflexologia?

La reflexologia és contemplada com una eina terapèutica eficaç tant en la prevenció com en el suport del tractament de qualsevol malaltia o desordre de salut que pugui afectar l’organisme humà, destacant-ne sobretot la seva aplicació en el tractament per l’alleujament del dolor i de trastorns del sistema digestiu i nerviós.

+ INFORMACIÓ

Consulta oberta de REFLEXOLOGIA a Espai Mandala, sessions personalitzades i tractament.

Si hi estàs interessat/da posa't en contacte, sense compromís, i t'informarem.

I si ja ho tens clar, reserva la teva hora trucant al 600 72 65 73 (Marta).

I a més a més ara, pots aprofitar aquesta oferta:

SESSIONS DE RELEXOLOGIA A PREU DE REGAL!

DEL 15 DE MAIG AL 21 DE JUNY (DIA D'ENTRADA A L'ESTIU) LES SESSIONS DE REFLEXOLOGIA ET SORTIRAN A 18 EUROS!

Ofereix-te un espai per la relaxació i un treball corporal passiu. La reflexologia ajuda a desenvolupar la presa de consciència de l'estat intern d'un mateix mitjancant un treball amb els peus, permetent el desbloqueig de les funcions internes dels òrgans i l'harmonització de cos, ment i esperit. Permet l'homeòstasi en l'organisme i afavoreix l'estat d'equilibri de l'èsser.

Aprofita aquesta oportunitat i afanya't! No et quedis sense!

SAPS QUE ELS TEUS PEUS I EL TEU COS T'HO AGRAïRÀN

I per els que els hi pugui interessar...

Hi ha la possibilitat de fer sessions convinades de reflexologia amb massatge ayurvèdic!

RESERVA LA TEVA HORA!

trucant al telèfon 600 72 65 73 (Marta).

Subpáginas (1): Home